Bogens opbygning

Du er ikke alene er delt op i fire forskellige dele. Hver del beskæftiger sig med din udvikling – fra din barndom i et alkoholisk hjem, til fortællingen om dig selv og dit liv, over forholdettil dine relationer og til sidst: Din fremtid.

Bogens opbygning:

DEL 1 beskæftiger sig med, hvad alkoholisme egentlig er, nemlig en sygdom, og ikke som mange tror, en reaktion på depression, angst eller lignende.

I DEL 2 bevæger du dig over til det, der handler om dig og din udvikling. Det vigtigste udgangspunkt for at få det godt igen er, at du begynder at tage hånd om din egen historie og det, du har lyst til.

DEL 3 handler om dine relationer, og hvordan du går videre fra at have fået det godt med dig selv til at få det godt sammen med andre – ikke mindst hvordan du håndterer din opvækstfamilie.

Når du har arbejdet med dig selv, din historie og dit forhold til andre mennesker, skal du til at blive bevidst om dine værdier, dine rettigheder og dine ønsker for fremtiden. Det hjælper DEL 4 dig med, så du kan opretholde den gode udvikling og få skabt dig det liv, du ønsker.