CASES FRA BOGEN

I bogen Du er ikke alene kan du undervejs læse brudstykker fra andres livshistorier. Det er historier om en barndom, der blev domineret af alkohol, fraværende forældre og en konstant følelse af utryghed.

Her på siden kan du læse de forskellige livshistorier i deres fulde længde.

Hensigten med historierne er ikke at kritisere eller at hænge nogen ud. De skal give en indsigt i, hvor belastende alkoholmisbrug og de medfølgende konsekvenser kan opleves af et barn. For fortællerne har det at skrive deres historie været en del af processen mod at opnå større selvforståelse.

At fortælle sin egen historie er en del af processen mod at blive til et helt menneske. Det er her, du skaber sammenhæng mellem fortid, nutid og fremtid. Du skal kunne forstå dig selv og din rolle i familien for at kunne koble din barndom med nutiden og forstå, hvorfor du reagerer, som du gør.

I bogens kapitel ”At fortælle sin egen historie” får du fortalt, hvorfor det er så vigtigt at fortælle sin historie, og du får hjælp til at gå i gang med processen.

Klik på navnene herunder for at læse de ærlige, ublide men også håbefulde livshistorier i deres fulde længde. Cases fra bogen:

Lenes livshistorie

Charlotte livshistorie

Brians historie

Linas historie

Annas livshistorie

Monas historie

Annettes historie